Fodpleje i Herning

Bose Fodpleje & Zoneterapi er en klinik, som tilbyder dig en lang række behandlinger, der tilfører mere velvære til din krop og dit liv.

Hvem møder du hos Bose Fodpleje & Zoneterapi?

Hos Bose Fodpleje & Zoneterapi møder du mig, Louise Bose, der er indehaver af klinikken og udfører de forskellige behandlinger.

Jeg er født og opvokset i Nordjylland, er gift og har 2 dejlige børn. Klikken slog dørene op for første gang i 2012. Før jeg åbnede min fodpleje og velvære klinik i Herning, havde jeg lokaler i Sundhedshuset og inden da drev jeg klinik i eget hjem. Før jeg blev selvstændig med egen klinik underviste jeg i fodpleje på Fodplejeskolen Holstebro og på Viborg Helsepraktik i praktisk fodpleje.

Med min klinik, Bose Fodpleje & Zoneterapi, er mit ønske at optimere din følelse af velvære i krop og sind samt afhjælpe de gener, du måtte have. Dette gør jeg gennem fodbehandlinger, zoneterapi, ansigtsbehandlinger, massage og meget mere.

Behandlinger fra hjertet

Når du træder ind på min fodplejeklinik i Herning, vil du blive set for det menneske du er, og ikke som en serie af problemer og skavanker, der skal ordnes i en fart. I stedet vil mange af mine behandlinger starte med en konsultation i form af en behagelig samtale, hvor du og jeg sammen skaber et skræddersyet forløb, der afhjælper netop dit problem, og tager hensyn til dine personlige behov.

Jeg sætter en stor ære i at få mine klienter til at føle sig godt tilpas, sådan at de kan åbne op omkring de problemer, de måtte døje med. Jeg udfører altid mine behandlinger direkte fra hjertet og deler gerne ud af min egen livserfaring, hvis det ønskes. Jeg har stort fokus på at levere behandlinger af en rigtig god kvalitet, sådan at mine klienter altid forlader klinikken med forbedret velvære og ønsket om at komme tilbage.

Fodpleje i Herning med kaffe på kanden og tid til gode snakke

At føle velvære i kroppen kommer ikke udelukkende af at være fysisk tilpas, men også fra at føle sig velkommen og forstået. Derfor stræber jeg altid efter at skabe en god atmosfære i klinikken, så det er rart at være her – på den måde mener jeg, at behandlingerne er ekstra effektive. Af samme grund er der også altid kaffe på kanden og tid til en god snak eller behagelig stilhed under behandlingerne, hvis det er det, klienten har behov for.

Jeg har i mit erhverv tavshedspligt, hvilket jeg værner omhyggeligt om. Derfor kan du som klient trygt åbne op om dine tanker og behov. Jeg møder dig hvor du er og forsøger at afhjælpe de problemer, du kommer til mig med, på bedste vis.

Ny viden giver endnu bedre behandlinger

Jeg har taget flere uddannelser, kurser og certificeringer, som gør mig særlig egnet til at udføre de behandlinger, jeg tilbyder i min klinik. Det inkluderer bl.a.

 • 2012: Lægeeksamineret fodplejer v/ Fodplejeskolen Holstebro
 • 2012: Zoneterapeut v/ Fodplejeskolen Holstebro
 • 2013: Kosmetolog, spa- og wellnessterapeut
 • 2014: Japansk Face Lifting v/ Mette Brandt
 • 2014: Cosmobody Detox v/ Mette Brandt
 • 2015: Ansigts Refleksterapi v/ Lone Sørensen
 • 2015: Lægeeksamineret fysiurgisk massør v/ Massageskolen Vest
 • 2016: Farve- og lysterapeut v/ Lone Sørensen
 • 2018: Bipolar Refleksterapi v/ Lone Sørensen
 • 2019: Lifting Gua Sha ®️ v/ Mette Brandt
 • 2021: Spirituel Coach v/ Dortea Uggerhøj
 • 2021: Flow Healer og Energimassør v/ Dortea Uggerhøj

Derudover sørger jeg for løbende at holde mig opdateret omkring de nyeste opdagelser og anbefalinger inden for fodpleje og velvære, så jeg tilbyder mine klienter det bedste. Jeg er medlem af SADF (Sammenslutning af Danske Fodplejere), som er et kvalitetsstempel, der sikrer fodpleje af højeste kvalitet.

Du kan altså finde masser af velvære, hjerterum og professionalisme i min fodplejeklinik i Herning.