Japansk facelifting - Gua sha

Få et naturligt facelift uden Botox

Uanset alder har de fleste af os lyst til – fra tid til anden – at forkæle vores trætte hud lidt ekstra med en god ansigtsbehandling, der giver os gløden tilbage.

Her hos Bose Fodpleje & Zoneterapi kan jeg tilbyde Japansk Face Lifting og Gua Sha Face Lifting – to næsten ansigtsbehandlinger, der minder meget om hinanden og som begge har taget skønhedsverdenen med storm på grund af deres evne til at stramme huden op og give den nyt liv – helt uden brug af Botox.

Naturlige ansigtsbehandlinger

Det fantastiske ved de to former for Face Lifting er, at de er helt naturlige ansigtsbehandlinger, som udføres ved hjælp af forskellige former for ansigtsmassage og lækre, rene produkter. Behandlingerne er dejligt afslappende, og vil efterlade din hud blød og smidig med en fornyet energi.

Det vurderes individuelt hvilken af de to ansigtsbehandlinger, der passer bedst til dig ud fra din huds tilstand og behov. Jeg kombinerer dog ofte de to ansigtsbehandlinger, sådan at du får fordelene fra begge metoder.

Japansk Face Lifting

Japansk Face Lifting er en ansigtsbehandling, som består af en blanding af ansigtsmassage, lymfedrænage i ansigtet og akupressur. Det vil med andre ord sige, at jeg bruger hænderne, som værktøj til at reducere ansigtets ydre tegn på ældning i form af f.eks. rynker, mørke rander under øjnene, hængende øjenlåg og poser under øjnene.

Japansk Face Lifting kan derfor beskrives som en naturlig Botox behandling, men i stedet for at sprøjte et stof ind i huden, arbejder jeg med ansigtets muskulatur. Herved aktiveres blodcirkulationen i ansigtet, hvilket er med til at tilføre huden ilt og fjerne ophobede affaldsstoffer, så huden ser frisk, ung og mere opstrammet ud.

Gua Sha Face Lifting

Gua Sha Face Lifting er det samme som Japansk Face Lifting, men i stedet for at bruge mine hænder, bruges der de såkaldte Gua Sha værktøjer og sugekopper. Gua Sha værktøjerne, der bruges, er af halvædelstenen ved navn rosakvarts, som bruges til at massere huden for at fjerne affaldsstoffer, spændinger og smerter, der alle kan være med til at give huden et løft.

Ved både Japansk Face Lifting og Gua Sha Face Lifting masseres huden i bestemte retninger ved hjælp af enten hænder, Gua Sha i rosakvarts og/eller sugekopper, sådan at akupunkturpunkterne, meridianbanerne og lymfebanerne påvirkes. Derved skabes fornyet glød i huden mens rynker reduceres og hudtone og struktur forfines.

Gode og plejende produkter

Til begge typer af ansigtsbehandlinger bruger jeg de gode og plejende produkter fra det danske brand Care, som er 100% økologisk. Dertil bruger jeg også de rene, naturlige og velkendte æteriske olier fra dōTERRA, der er optimale til brug direkte på huden.

Derved bliver din hud forkælet med det bedste indenfor hudpleje, som er med til at styrke og forbedre hudens glød, elasticitet og fremtoning.

Ring eller bestil online

Telefon: +45 22 90 35 02