Fod­behand­linger

Få plejet og behandlet dine fødder

Fødderne skal holde hele livet – derfor er det vigtigt, at vi husker at passe på dem. Her hos Bose Fodpleje & Zoneterapi kan jeg hjælpe dig med holde dine fødder sunde ved hjælp af mine forskellige fodbehandlinger, så du kan gå ubesværet på dem gennem livet.

Derfor er det vigtigt, at pleje dine fødder

Fødderne af en af de dele på kroppen, som vi bruger allermest. Derfor er det vigtigt for vores velvære, at fødderne har det godt. Begynder man først at have ondt i fødderne, så vil det blive en smerte, som man kan mærke stort set hele tiden, og hvis der ikke gribes ind, vil problemerne kun ophobe sig over tid. Derfor er det en god ting at pleje sine fødder, så man kan opretholde en sund og naturlig gang hele livet.

Fodpleje er et samarbejde. Selvom jeg kan tilbyde dig gode og plejende fodbehandlinger, så er det stadig vigtigt, at du også husker at behandle dine fødder godt til hverdag. Hvordan du bedst gør det, tager vi en snak om, når du kommer ind til din fodbehandling.

Fodbehandlinger til forskellige behov

Hos Bose Fodpleje & Zoneterapi kan jeg tilbyde dig en række fodbehandlinger, som vil være med til at holde dine fødder sunde. Alle fødder er netop forskellige, hvorfor jeg tilbyder mine kunder både velværdsfodpleje og behovsfodpleje, så du kan vælge den ydelse, som præcis dine fødder har behov for.

Velværdsfodpleje

Når det gælder velværdsfodpleje, inkluderer de forskellige fodbehandlinger, som jeg tilbyder, fodbad, let fodmassage og at fødderne smøres ind i lækre og plejende cremer. Du kan ligeledes tilkøbe lakering af dine tånegle med CND Vinylux eller Shellac.

Velværdsfodpleje kan være et oplagt valg, hvis dine fødder generelt har det godt, men du gerne vil vedligeholde denne sundhed. De forskellige velværdsbehandlinger kan kombineres med behovsfodpleje, hvis du har et problem, der skal tages hånd om.

Behovsfodpleje

Døjer du med eksisterende problemer, vil fodbehandlingen tage udgangspunkt i dit behov. 

Behandlingen her vil oftest inkludere:

  • Analyse af din fod
  • Beskæring af ligtorne, hård hud, behandling af fodvorter, m.m.
  • Slibning af huden
  • Oprensning af slibning
  • Klipning af negle
  • Creme tilpasset dine fødders tilstand

Dertil kan jeg også behandle andre generende lidelser, såsom fortykkede negle og/eller nedgroede negle. Dertil kan jeg tilbyde bøjlepåsætning og negleopbygning, som er en oplagt behandling at få foretaget, hvis du har mistet en hel eller en halv negl.

Jeg er desuden specialiseret i at beskære hård hud og i hælrevne behandlinger, hvilket kan gøre dine fødder lækre og bløde igen.

Om produkterne

Til fodpleje bruger jeg hovedsageligt produkter fra Gehwol – et brand, der har mere end 100 års erfaring med at udvikle cremer specifikt til fodpleje målrettet mod særlige problemer. Gehwol har udviklet et produkt til næsten alle tænkelige fodproblemer, hvormed jeg nøje udvælger det produkt, som passer bedst til din huds tilstand og behov.

Forelsker du dig også i de lækre produkter fra Gehwol, kan du købe dem her i klinikken. Her sælger jeg også aflastninger til f.eks. nedsunken forfod, ligtorne eller hammertæer. Du kan ligeledes finde såler, der afhjælper og aflaster hælspore.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.

Ring eller book tid online

Telefon: +45 22 90 35 02