Massage

Få løsnet op for ømme og spændte muskler

Mange mennesker har i dag et job, som kræver, at de sidder i den samme stilling mange timer i træk. Dette kan føre til en ophobning af affaldsstoffer omkring muskelfibrene i kroppen, hvilket øger spændingen i muskler og led. Med tiden skaber det stort ubehag og deciderede smerter.

Hvis ømhed og muskelsmerter er noget, du kan nikke genkendende til, så kan en massage være lige netop det, din krop har brug for, da massage og velvære ofte går hånd i hånd. Her hos Bose Fodpleje & Zoneterapi tilbyder jeg velværemassage, som løsner din krop op, så du igen kan føle dig godt tilpas og komme smerterne til livs.

Derfor bør du få professionel massage

Det er oplagt at få en massage, hvis du føler dig øm og stiv i muskler og led. En god massage løsner nemlig op for musklerne og øger blodcirkulationen i kroppen, hvormed de ubehagelige spændinger og smerter forsvinder. Massage er en effektiv behandling mod ømme muskler, og du vil straks efter behandlingen kunne mærke en forskel.

Det kan dog også være oplagt at få massage, selvom du måske ikke føler dig decideret øm i kroppen. En velværemassage kan være en god måde at lindre følelsen af stress og komme ned i gear – specielt hvis den kombineres med aromaterapi med æteriske olier. På denne måde hjælper du med at vedligeholde din krop, sådan der ikke ophober sig affaldsstoffer i musklerne.

Fokus på dig og dine behov

Når du skal have en velværemassage, er det vigtigt at vide, hvor de kritiske områder i din krop er. Derfor starter hver behandling med en samtale, hvor vi taler om hvilke områder, der skal fokuseres særligt på. Ud fra dine individuelle behov lægges der en plan for kropsmassagen, sådan at du vil få det bedst mulige resultat af din behandling.

Hver behandling varer 1 time, og du er med til at bestemme, om du gerne vil have masseret hele kroppen, eller om denne time hovedsageligt skal bruges på at gennemarbejde ét eller flere specifikke områder af din krop, hvor du oplever særlig ømhed. 

Aromaterapi med æteriske olier

Til mine massagebehandlinger bruger jeg ofte æteriske olier til aromaterapi. Æteriske olier består af koncentrerede planteekstrakter, og det er et middel, som er blevet brugt i flere århundreder.

Da de æteriske olier laves af forskellige planter, urter og blomster indeholder de en række forskellige egenskaber. Nogle olier virker derfor beroligende, mens andre virker stimulerende. Dermed er olierne sansevækkende, og jeg bruger dem til forskellige formål baseret på den enkelte klients behov.

Brugen af æteriske olier kaldes også for aromaterapi. Terapien påvirker hjernens limbiske system, som er den del af hjernen, der har indflydelse på vores følelser. Når man kombinerer massage og aromaterapi, er olierne med til at øge følelsen af velvære og afslapning, da de skærper vores sanser.

Ring eller bestil online

Telefon: +45 22 90 35 02